Home

Vrijdagavond 18 Mei houden wij na de uienverkoop, carwash en loop van 20-april onze 4e en laatste grote actie voordat we op 7 juni de Alpe d'Huez gaan beklimmen.

Op deze avond verzorgen wij voor u in samenwerking met restaurant De Zwarte Haan een 4-gangen diner. Tussen de gangen door worden sterkste man Wout Zijlstra, Chris Wassenaar en de voorzitter van SC Heerenveen, Luuc Eijsinga geïnterviewd ("à la voetbal inside) over hun ervaringen met de wielersport en het beklimmen van de Alpe d'Huez. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Gurbe Douwstra.

De kosten om hierbij aanwezig te zijn bedragen 50,- pp. (Dit is inclusief het drinken tijdens het diner)

U kunt zich aanmelden via wassenaarjacob@gmail.com. Mocht u speciale dieetwensen hebben graag aangeven in de opgave mail.

Locatie: MFA de Doarpsfinne in Minnertsga. Aanvang 19.00.  Let op! Er is plek voor 100 personen! En vol=vol! Dus wees er snel bij!

Naamloos

Agenda

Ouder / Kind partij
30 juni 2018
11.00
Kaatsveld
Ledenpartij Senioren
30 juni 2018
16.00
Kaatsveld

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

kvminnertsga Winnaars ledenpartij 👊🏻💪🏻🎉
kvminnertsga We gaan richting de Alpe ‘d Huez! De uienverkoop, de carwashday, de Alpe d’HuZesloop en het diner waren intensief… https://t.co/XggRDCgvNk
kvminnertsga De uitslag van onze alp ‘duzes loop van afgelopen vrijdag. Foto’s zijn te vinden op https://t.co/VTkZqgkV3E 🏃🏽‍♀️🏃🏼‍♂️💨

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

postuma