Home

trtr8urfyhgkDe Heren en Dames hoofdklasse in Minnertsga gaat door op woensdag 21 juli en de aanvang is 15.30.  

De afgelopen dagen was al overal in het nieuws dat de PC doorgaat, ook KV Minnertsga wil er twee weken eerder volledig voor gaan. In overleg met Gemeente Waadhoeke hebben we besloten om onze Heren en Dames Hoofdklasse wedstrijd door te laten gaan, inclusief feesttent, terras, eetgelegenheden, springkussen enz. Eigenlijk zoals u in het verleden van ons was gewend. Een kaatsfeest met alles erop en eraan!

Uiteraard hebben we een aantal aanpassingen om aan de Corona-maatregelen voor evenementen te kunnen voldoen. Dit is alleen bij de ingang. Er zal dan moeten worden aangetoond dat u of volledig ingeënt bent of recent negatief getest (dit kan via de app op uw mobiel: CoronaCheck of u neemt uw brief of negatieve test mee). Kaatsliefhebbers die naar de Hoofdklasse in Minnertsga willen en niet zijn gevaccineerd, moeten naar een van de locaties van de Stichting Open Nederland voor een sneltest. Die locaties zijn in Friesland te vinden in Leeuwarden, Drachten, Harlingen, Sneek en Wolvega. Een testbewijs is veertig uur geldig. Op de website testenvoortoegang.org kan u een afspraak plannen binnen 40 uur voor de Hoofdklasse en binnen een uur heeft u de uitslag. Dit wordt dan zichtbaar in de CoronaCheck app. Daarmee kan u dan naar binnen!

Bij de ingang zullen voor deze controle meerdere punten zijn zodat we voor een goede doorstroom zorgen.

Eenmaal binnen gelden er dan geen beperkingen meer! Dus met feesttent en muziek en zonder anderhalve meter en mondkapje!

We kunnen dan eindelijk weer genieten van prachtig kaatsen en alles ernaast wat zulke dagen zo mooi maakt.

Wij hebben er super veel zin! Tot 21 juli.

Bestuur KV Minnertsga

Agenda

Geen evenementen

Hoofdsponsor

Zonderland zonnepanelen

Kledingsponsor

Logo Miedema

De vries 2

logo

Hoofdsponsor

zonderland

Kledingsponsor

madhuizen

riedex