Afgelopen zaterdag kwamen op het gebied van kaatsen onze jeugdleden weer behoorlijk aan hun trekken.

Een aantal kwamen net terug uit Wijnaldum vanwege het federatiekaatsen en konden meteen vol aan de bak in Minnertsga voor onze eerste ledenwedstrijd.
De partijen werden gespeeld met zachte bal.

Bij de welpen/pupillen was Erin van Wier de beste van het veld en mocht met de krans en een cadeaubon naar huis. Jan Jensma had een welverdiende tweede prijs.

De schooljeugd kaatste in een poule van 4 parturen en daar was 'ie weer hoor. Leonardo Wassenaar! De eerste prijs was voor hem samen met Jeroen Haarsma. De tweede prijs ging naar Riemer Jensma en Mees Moerbeek.
Gefeliciteerd allemaal!!

foto3 leden1

foto3 leden2

Doarpskeatsen Keningsdei