thumbnail

"Als er een vereniging is die op zeer korte termijn een hoofdklasse wedstrijd in Corona tijd kan organiseren met zo’n 1000 bezoekers dan zijn wij dat ”.

Dat is de insteek geweest van de vele vergaderingen in de afgelopen week. Dan is het erg

Zaterdag 4 juli 14.45 de jeugd en 16.00 de senioren mogen we weer “gewoon” ledenkaatsen met catering rond het veld. Natuurlijk met de anderhalve meter regel.

Nieuw is dat er dit jaar een ledenkaats klassement wordt bijgehouden door de

DSC 0027Zaterdag 6 juni ledenpartij senioren 16.00

Zaterdag 20 juni ledenpartij alle cat. 16.00

Zaterdag 4 juli senioren 16.00

Zaterdag 18 juli ( matineepartij thema filmsterren ) senioren 16.00

Zaterdag 1 augustus senioren 16.00 uur

klein

De KNKB schrijft op haar website het volgende: “Bij kaatsen in wedstrijdvorm kan geen 1,5 meter afstand worden gegarandeerd. Competitiekaatsen voor senioren is dan ook uitgesloten”.

Het NOC*NSF geeft aan:  “officiële wedstrijden en

Ledenpartij alle categorieën
13 juni 2020
16.00 (jeugd 15.00)
Kaatsveld Minnertsga
KNKB hoofdklasse heren / dames v.f.
15 juli 2020
Kaatsveld Minnertsga

kvminnertsga 🥒🥒🥒🥒-tijd in de kaatswereld! Een mooi moment om onze sponsoren in het ☀️☀️ te zetten!! Vrijdagavond 1 november en… https://t.co/BBkO2OyqeN
kvminnertsga Winnaars Lytse PC 7 september! Top dei en mooie ôfslúter fan it keatsseizoen💪🏼🌞🥇🥈